Gama Klar Ultra

Sistem de mixing

Vopsea auto 1K Ultra Color

Vopsea auto 1K

Linia de vopsea single component pe baza de solvent prezinta o acuratete sporita a culorilor in raport cu martorul de culoare. Avantajul principal il constituie usurinta in aplicare in strat subtire si uniform, cu un timp redus de uscare. Lacul Ultra are o aderenta sporita iar suprafata obtinuta prezinta o etalare uniforma, elasticitate superioara si rezistenta la actiunea mecanica si gravionaj.
Fisa tehnica Klar Ultra Color 1K

Vopsea auto 2K Ultra Color

Vopsea auto 1K

Linia bicomponent aplicabila dublustrat are o ratie de amestec de 50% cu intaritor HS si o dilutie in raport de 5-10% cu diluant D-20. In perioada temperaturilor ridicate este indicata utilizarea diluantului lent (de vară).

Timpul de uscare recomandat este de 30 de minute la temperatura de 60 ° C in cabina de vopsire.
Fisa tehnica Klar Ultra Color 2K

Chit Poliesteric Klar Ultra

Vopsea auto 1K

Chitul poliesteric special dezvoltat pentru sistemul Ultra are o aplicabilitate universala, cu un timp de lucru optim in raport cu intaritorul indicat in fisa tehnica. Usor de aplicat si cu un timp de uscare de circa 20 de minute la temperatura ambientala, chitul Ultra are un grad de aderenta ridicat la suport si poate fi slefuit si finisat cu efort minim.
Fisa tehnica Klar Ultra Filler

Intaritor HS – ULTRA HARDENER

Ultrahardener Intaritor HS

Întăritorul Klar ULTRAHARDENNER este un ingredient esential pentru pregatirea spre aplicare a lacului, utilizarea sa oferind o aplicare usoară, cu o intindere si etalare superioara a filmului. Fiind un intaritor de rezistenta ridicata, acesta transfera proprietatile sale stratului final de protectie a vopselei, protejand caroseria si culoarea de factorii atmosferici si cei mecanici.

ULTRA HARDENER SAPPHIRE: Fisa tehnica Klar ULTRA Hardener Sapphire
ULTRA HARDENER DIAMOND: Fisa tehnica Klar ULTRA Hardener Sapphire

Lac ULTRA – ULTRA CLEAR DIAMOND și ULTRA CLEAR SAPPHIRE

Ultrahardener Intaritor HS

Lacul acrilic din sistemul Ultra completeaza procesul de refinish al caroseriilor, fie ca este cazul unui retus pe suprafata mica sau pentru revopsirea unei intregi caroserii. Simplu de utilizat in combinatie cu intaritorul si diluantii oferiti de Klar Professional, lacul auto Ultra are o aplicabilitate ridicata, cu un luciu si o etalare care pun in evidenta substratul colorimetric.ULTRA CLEAR DIAMOND: Fisa tehnica Klar Ultra Clear Diamond      ULTRA CLEAR SAPPHIRE: Fisa tehnica Klar Ultra Clear Sapphire