Centrul de formare KLAR

  • 60-poza centrul de vopsire

Experienta noastra castigata in timp ne-a dovedit ca performanta unei companii sta in clientii ei. De aceea, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri de informare si perfectionare, am creat special un Centru de Formare KLAR PROFESSIONAL.

Centrul de Formare KLAR gazduieste activitati diverse, cum ar fi: cursuri de formare, saptamani tehnice, testari de produse concentrate pe clientii nostri: vopsitori, preparatori, asistenti etc.

Sesiunile de formare acopera practic toate etapele desfasurate intr-un atelier de vopsitorie, si anume:  

  • Colorimetrie
  • Metode de reparatii
  • Tehnici de retus- Blend-in.

Obiectivul acestor cursuri este acela de a pune in aplicare cunostintele dobandite la sesiunile de formare in desfasurarea activitatii de zi cu zi in cele mai bune conditii.

Suportul tehnic oferit de KLAR PROFESSIONAL se constituie in cea mai buna cale pentru crearea unui parteneriat solid intre companie si clientii ei, vopsitorii auto.

 

Echipa de traineri este formata din profesionisti cu experienta practica in domeniu ce pun la dispozitia clientilor si partenerilor KLAR, cunostintele avansate in metodele de vopsire profesionale precum si a tehnologiilor de ultima generatie folosite in vopsitoriile auto.

 

Dotarile si facilitatile Centrului de Formare KLAR reprezinta o completare perfecta a echipei si cunostintelor pe care KLAR le pune la dispozitia clientilor sai;

Echipamentele sunt de ultima generatie reprezentand cel mai inalt nivel tehnologic in domeniul vopsitoriilor auto;

Cladirea moderna si salile de formare sunt dotate cu echipamente profesionale de prezentare asigurand astfel un transfer optim al informatiei intr-un cadru confortabil.