Raliul Tara Barsei Dunlop - Klar Professional 2 - 3 septembrie

  • 548-picture-626

Raliul Tara Barsei a devenit deja o traditie in CNR fiind o etapa mult asteptata atat de concurenti cat si de spectatori. Este etapa cea mai spectaculoasa dar si cea mai obositoare desfasurandu-se in Bucuresti – Superspeciala PS1 si in Brasov PS2-PS8 si festivitatea de premiere.

Din cele peste 47 de echipaje, 12 fac parte din cadrul Cupa Dacia demonstrand inca o data importanta acestei grupe in CNR. Lupta pentru trofeul “Klar Macadam” este stransa intre Nastase Bogdan/Baltador Horatiu si Barbu Sebastian/Magdas Raluca cele doua echipaje ocupand primele locuri in etapele de macadam de pana acum. Mai sunt insa trei etape iar lucrurile se pot schimba in favoarea oricarui participant indiferent de clasamentul de pana acum.

Fiind deja o traditie cu privire la premiile Cupa Dacia, Klar Professional pune la dispozitia castigatorilor primelor trei locuri in
fiecare etapa de concurs, vouchere in produse in valoare de 500, 300 si 200 euro. Fie ca este vorba de mici retusuri fie ca doresc sa isi schimbe total aspectul masinii, produsele Klar dau garantia unei vopsiri profesionale. De la culori obsinuite la culori de aerografie si tuning-fluorescente, cromate, perlate, holografice si metalice, orice fel de proces de vopsire poate fi realizat prin sistemul complet pus la dispozitia partenerilor nostri.

Va asteptam la Rally Show Baneasa in data de 2 Septembrie pentru a urmarii impreuna spectacolul oferit de cei mai buni piloti romani si nu numai.

Daca vrei sa fi copilotul unuia dintre primele cinci echipaje din CNR intra pe www.autorally.ro si inscrie-te in concurs. Daca nu ai noroc sa castigi premiile principale am mai pregatit o surpriza pentru cei pasionati: 100 de tricouri de colectie cu semnaturile celor mai importanti piloti.