Policolor Automotive inaugureaza la Sibiu primul magazin propriu

  • 766-magazin-sibiu

Policolor Automotive, divizia specializata in vopsele si lacuri auto a producatorului Policolor, da startul dezvoltarii propriei retele nationale de magazine prin deschiderea primului showroom in Sibiu, chiar in mijlocul tarii.

Showroom-ul Policolor Automotive din Sibiu stabileste printr-un concept vizual modern standardele de design pentru reteaua nationala de magazine proprii. Dispune de o zona de asteptare pentru clienti, un spatiu modern cu elemente de design specifice domeniului auto si o zona de expunere a intregului portofoliu de produse. Noul Magazin Policolor Automotive va avea rol de hub logistic si de centru de suport pentru intreaga zona adiacenta Sibiului. Investitia pentru amenajarea si utilarea magazinului Policolor Automotive de pe strada Lunga, nr. 8, se ridica la aproximativ 30.000 de euro.

„Un brand national precum Policolor Automotive trebuie sa fie prezent tot timpul alaturi de clientii sai si sa ii poata asista in fiecare zi. Prin noul showroom din Sibiu ajungem mai aproape de partenerii din aceasta zona, putem sa le oferim consultanta tehnica de specialitate si un timp de livrare mai scurt al comenzilor”, a declarat Cristian Crainiceanu, director Comercial Policolor Automotive.

Primul magazin reprezentanta al unui producator de lacuri si vopsele auto la nivel national ofera clientilor si partenerilor Policolor din Sibiu si din zona metropolitana acces la intregul portofoliu de produse, precum si solutii complete pentru autorefinish prin gamele Klar Professional, Klar Ultra, Silverpol si Emaur. Totodata, specialistii Policolor Automotive pot prepara in noul magazin vopsele auto la cerere, cu ajutorul celor mai performante sisteme de mixing: Klar Professional si Klar Ultra.

inca din anul 2014 Policolor Automotive este prezent in alte trei orase din tara, Timisoara, Brasov, Oradea, prin magazinele Policolor, alaturi de divizia Policolor Arhitectural. Incepand cu luna iunie 2015, Policolor Automotive lanseaza, odata cu locatia din Sibiu, constructia propriei retele de magazine pentru solutii de autorefinish.

Planul de dezvoltare national include alte patru locatii in orasele Cluj, Ramnicu Valcea, Petrosani si Arad. Bugetul de investitii pentru cele 5 unitati ce urmeaza sa fie inaugurate in acest an se ridica la 150.000 euro.