Klar Professional, partenerul oficial al Cupei Dacia 2013, anunta rezultatele Raliului Timisului

  • 670-raliul-timisului
  • 671-r2
  • 672-r3
  • 673-r4
  • 674-r5

Bucureşti, aprilie 2013

Raliul Timisului, a doua etapa a CNR, s-a incheiat dupa doua curse speciale: vineri, 12.04.2013 la Lugoj si sâmbata, 13.04.2013 in centrul Timisoarei, unde vremea frumoasa si spectacolul inedit au adus foarte multi spectatori.

Rezultate raliul Timisului:

1. ESD Rally Team

Francois Delecour se demonstreaza imbatabil, câstigând iarasi primul loc in clasamentul celei de-a doua etape CNR 2013 din tot atâtea desfasurate pâna in prezent, urmat de Gergo Szabo si Valentin Porcisteanu. Pilotul declara: „A fost un raliu stresant, la care am avut si putin noroc. Avantajul pe care il aveam in fata echipajului din spate nu a fost atât de mare, mai ales ca pe PS13 am avut parte de o surprize neplacute, o pana, ce ne putea costa victoria.”

George Grigorescu puncteaza in Clasa 3, ocupând locul 2 pe podium, cu un total de 21.6 puncte.

Raul Badiu ocupa primul loc in Cupa Dacia, aducând un total de 30 puncte pentru echipa ESD. Cu cea de-a doua victorie in Cupa Dacia il claseaza in continuare pe locul 1, urmat de Florin Tincescu si Târnovean Octavian. Badiu a punctat de asemenea si la clasa 9, unde a surclasat echipajele conduse de Csongor Szabo si Adrian Grigore.

2. Cupa Dacia

Câstigatorul celei de-a doua etape este echipajul Badiu Raul /Hulea Razvan cu 25 puncte, urmat de Tincescu Florinel/ Nicolaescu Iulian (18 pct) si Arhire Madalin Radu/ Pop Alina Bianca (15 pct).

Din cele 9 echipaje inscrise la start, 2 au abandonat: B. Vrabie/ R. Badea si B. Samoila/ F. Cojocaru.

Asa cum a devenit o traditie, Cupa Dacia ofera un premiu special debutantilor in competitia monomarca. Câstigatorii acestei etape sunt : Olesch Raul / Nechita Denisa.

Clasament pe echipe

ESD Rally Team ocupa primul loc si in Raliul Timisului cu un total de 90 de puncte, urmata de BCR Leasing R.T.(66 pct) si Napoca Rally Academy (60 pct).