Klar Professional implineste 10 ani

  • 687-klar-professional-implineste-10-ani

In cadrul conferintei de presa „10 ani de brand. 48 de ani de istorie”sustinuta astazi, Klar Professional a comunicat rezultatele comerciale pentru anul in curs. Klar ocupa prima pozitie in clasamentul furnizorilor de profil in functie de volumele desfacute pe piata, 41,5%, potrivit celui mai recent studiu realizat de compania de cercetare InterBiz, si locul doi in functie de valoarea vanzarilor, dupa Standox, cu o cota de 20,5% intr-un sector evaluat la 25 milioane de euro.

„Suntem multumiti de performantele anului in curs iar in 2014 vom urmari sa ne consolidam pozitia, odata cu cresterea volumelor atat pe piata locala cat si in Bulgaria si Moldova, unde produsele Klar cumuleaza circa 10% din piata”, a declarat Gabriela Ghita, director de marketing Klar Professional in cadrul Policolor.

Certificarea brandului romanesc de vopsele si lacuri auto Klar Professional de catre institutul german iLF Forschungs Lacke und Farben marcheaza evolutia de ordin tehnologic si calitativ si startul extinderii pe plan european. Testele de certificare s-au derulat in intervalul iunie – iulie 2013 si au avut ca obiect de studiu gradul de rezistenta al sistemelor autorefinish Klar Professional in conditii care simuleaza intr-un ritm accelerat actiunea factorilor naturali de imbatranire a lacurilor si vopselelor auto.

Aniversarea a 10 ani de prezenta pe piata de profil a Klar Professional si obtinerea certificarii calitatii au fost marcate si prin difuzarea primului film de scurt metraj „10 ANI DE BRAND. 48 DE ANI DE TRADITIE”, care puncteaza in premiera traditia lacurilor si a vopselelor auto in Romania. Filmul cuprinde imagini de arhiva din perioada 1968 – 1976 care prezinta starea tehnologica si capacitatile de productie ale Policolor, precum si imagini actuale cu evolutia producatorului in domeniul sau.