KLAR Professional este pentru a treia oara partener oficial al competitiei monomarca Cupa Dacia din cadrul CNR

  • 663-klar-cupa-dacia

Klar Professional, membru al Grupului Policolor – Orgachim, lider al pietei de vopsele auto, este pentru a treia oara partener oficial al competitiei monomarca Cupa Dacia din cadrul CNR. Parteneriatul a demarat in anul 2010, continuand pana in prezent:

  • 2010, 2011 – Klar Professional este partener oficial al Cupei Dacia;
  • 2012 – Klar Professional sustine o parte a etapelor Cupei Dacia;
  • 2013 – Klar Professional este pentru a treia oara partener oficial al Cupei Dacia si premiaza primele trei locuri ale fiecarei etape cu produse Klar in valoare de 500 euro (locul I), 300 euro (locul II) si 200 euro (locul III).

Totodata, Klar Professional sustine echipajul Francois Delecour / Dominique Savignoni in prima etapa a Campionatului National (CNR) Dunlop – Raliul Brasovului, cunoscut si sub denumirea de „Micul Monte Carlo”, care va avea loc vineri si sambata la Brasov ( 22-23 martie).

„Inca din anul 2003, momentul lansarii in piata de refinisare auto, Klar Professional este un partener de incredere al pasionatilor de motorsport, fiind implicat in automobilismul românesc in toate tipurile de competitii: Campionatul National de Raliuri, Campionatul National de Viteza in Coasta, evenimente de tuning, drift si karting. In anul 2013 am decis sa continuam sustinerea automobilismului românesc, fiind si partener al competitiei monomarca Cupa Dacia din cadrul Campionatului National de Raliuri.

In ceea ce priveste Raliul Brasovului, acesta este o etapa plina de provocari si neprevazut, prin prisma vremii incerte in aceasta perioada a anului, cât si a traseului dificil. Suntem alaturi de echipa Francois Delecour / Dominique Savignoni trup si suflet si avem incredere ca va avea succes inca de la inceput. Vom lupta impreuna pentru titlu si in 2013”, a declarat Narcis Obeadă, director general adjunct al Policolor Orgachim.

Fiecare an de competitie a adus plus valoare Campionatului National de Raliuri, care a evoluat extraodinar in timp. De la un concurs national a ajuns sa devina parte integranta din International Racing Championship prin Raliul Sibiului si rampa de lansare in motorsportul international pentru cei mai buni piloti locali. Anul 2013 aduce noi provocari participantilor din cadrul acestor competitii: dupa o absenta de peste 20 de ani se relanseaza Raliul Deltei. Totodata, s-a anuntat participarea in cadrul campionatului a unor noi modele de autoturisme ce garanteaza spectacolul pe patru roti.

Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013 se va desfasura pe durata a 9 etape, după sistemul “n-2″, astfel: cele 9 etape vor fi impartite in doua sectiuni, prima avand 4 etape si cea de-a doua 5, din prima parte urmând sa fie luate in calcul cele mai bune 3 rezultate, iar din partea a doua cele mai bune 4 rezultate.
Cu o experienta de un deceniu in piata de refinisare auto, Klar Professional ofera partenerilor sai solutii profesionale complete pentru toate tipurile de vopsitorie: clasica, tuning, eco friendly, avand in portofoliu de la vopsea si produse auxliare la materiale conexe procesului de vopsire – discuri abrazive, solutii de polish si hartie de mascare.