Klar Professional – partener Cupa Dacia si in 2011

  • 58-klar-cupa
  • 59-___news1

Klar Professional, membru al Grupului Policolor – Orgachim, lider al pietei de vopsele auto, alege ca si strategie de comunicare in 2011 sa sustina pentru al doilea an Cupa Dacia.

Klar Professional este singurul producator autohton de vopsele pentru autovehicule din Romania. Din dorinta de a proteja mediul inconjurator, Klar si-a concentrat atentia pe dezvoltarea si furnizarea catre clientii sai a unui program complet, eficient, usor de folosit, cu produse care sa respecte normele de emisii de compusi organici volatili. Asa s-a nascut nevoia de Klar Aqua. Astfel in 2011 Klar Professional lanseaza gama de produse Klar Aqua, vopsele profesionale pe baza de apa, produse cu tehnologie proprie.

La fel ca si in 2010 Klar Professional, impreuna cu Dacia, cel mai mare producator local de autoturisme, au ales sa sustina automobilismul sportiv romanesc.

Din dorinta de a oferi un sprijin concurentilor Cupei Dacia, in fiecare etapa de raliu, Klar va premia castigatorii primelor trei locuri.

Si in 2011, Klar Professional ofera premiul special “Klar Macadam” la sfarsitul campionatului pentru castigatorul probelor de macadam din cadrul Cupei Dacia, un premiu extrem de motivant pentru participanti.