Echipa Klar Professional felicita toti participantii la Campionatul National de Raliuri 2011 pentru evolutia si rezultatele de-a lungul anului competitional

  • 560-_news

Raliul Bacaului a reprezentat incheieriea unui nou an competitional in cadrul Campionatului National de Raliuri. A fost un an dificil atat pentru concurenti cat si pentru organizatorii fiecarei etape in parte. Desi au intampinat multe probleme, concurentii si-au demonstrat inca o data aptitudinile de piloti reusind sa duca la bun sfarsit cea mai mare parte din etapele de concurs. Fiecare etapa a avut ceva spectaculos, fie ca a fost vorba de invitati surpriza cum a fost marele pilot francez Francois Delecour ce a condus in cadrul Raliului Sibiului o Dacia Logan 1.6 90 CP fie ca a contat ca etapa oficiala si in alte campionate externe ex. Raliul Aradului -Campionatul de Raliuri al Ungariei.

Ca in fiecare an, spectatorii s-au strans in numar mare atat la probele super speciale cat si pe restul traseului etapelor indiferent de conditiile meteo sau de gradul de dificultate de patrundere pe trasee. Dorim sa felicitam organizatorii pentru posibilitatea pe care au oferit-o partenerilor pentru promovare si pentru organizarea profesionista si reusita fiecarui raliu in parte. Avand startul in 2010, parteneriatul dintre Klar Professional si Cupa Dacia a continuat cu success si in 2011 bucurandu-se de sustinere totala din partea ambilor parteneri. Inca de la debutul sezonului, Cupa Dacia a oferit Campionatului National de Raliuri un numar mare de participanti fiecare etapa avand la start cel putin 15 de echipaje permanent. Pentru anul 2012 echipa Klar promite surprize tuturor pasionatilor de automobilism cat si viitorilor participanti garantand un an competitional mult mai competitiv si mai motivant. Transmitem multumiri speciale tuturor participantilor, atat pentru spectacolul oferit cat si pentru devotamentul de care au dat dovada de-a lungul acestui an.

Batalia pentru titlul de campion pentru CNR 2011- Cupa Dacia s-a desfasurat decisiv intre Bogdan Nastase si Viorel Ivan, doi piloti cu experienta dar a caror evolutie nu a fost lipsita de incidente dar care au reusit sa ajunga pe podiumul final.

Castigator al “Trofeului Klar Macadam” este, la o diferenta foarte mica de punctaj, echipajul Viorel Ivan/ Dumitru Ghorghe iar titlul de campion al Cupei Dacia 2011 si ainclusiv al autoturismului Dacia Logan revin echipajului Bogdan Nastase/Alexandru Popidan.

Intra pe pagina noastra de facebook si vezi ce concursuri supriza ti-am pregatit!

Felicitari concurentilor si tuturor celor care au adus un plus de valoare campionatului!

Echipa Klar