Caravana Klar s-a pus in miscare

  • 768-caravana-klar-1

Echipa Policolor Automotive a echipat un VW Crafter cu 2 sisteme de mixat vopsea, Klar Professional si Klar Ultra, cu scopul de a crea un laborator mobil de mixat vopsele auto. Masina este echipata cu un generator de curent, compressor de aer si rafturi speciale cu auto-blocare in care sunt depozitate echipamente si intreaga gama de produse Klar Professional destinata service-urilor auto.

Echipa de tehnicieni Klar va sustine demonstratii complexe in mai multe orase din tara.

Am inceput in august la Ploiesti, dupa care a urmat Clujul si urmeaza ca pana la finalul anului 2015 sa ajungem in alte 6 orase mari din Romania: Brasov, Oradea, Timisoara, Deva, Targu Jiu, Valcea.

Caravana se desfasoara pe parcursul a 3 zile in care tehnicienii fac demonstratii practice cu produsele Klar si ofera tehnici de “best practice” in vopsitorie, tuturor celor interesati si prezenti la eveniment.

Echipa de marketing Klar se bucura sa ofere fiecarui participant la caravana cate un cadou cu salopeta de bumbac, agenda, pix, bricheta si sapca toate cu brandingul Klar. Sfarsitul fiecarui eveniment este incununat de o tombola in care oferim 4 premii participantilor:

  • Loc 3: o cutie de chit
  • Loc 2: set 1L filler
  • Loc 1: set de 2L de lac
  • Premiul special: Pistol de vopsit Sata editie limitata.

Profesionistii Klar va asteapta la caravana Klar din orasul vostru.