Calendarul Klar Professional 2015

  • 748-calendar-coperta

Policolor Automotive, divizia de vopsele auto pentru refinish a Policolor, a lansat calendarul Klar 2015.

Anul 2015 marcheaza 50 de ani de existenta Policolor pe piata romaneasca motiv pentru care editia din acest an a calendarului (noul calendar) urmareste reprezentarea artistică a tradiției pentru culoarea auto.

Teme precum cultură auto, tradiție, diversitate, acoperire națională sunt surprinse in fotografii care poarta semnatura fotografului român Ciprian Mihai, unul dintre cei mai renumiți fotografi specializați în domeniul auto de pe plan local.

Calendarul Klar 2015 pune în prim plan tradiția producătorului român de vopsea pentru refinish auto, ale cărui produse acoperă anual zeci de mii de mașini care circulă pe șoselele din țară. Automobile de colecție, modele noi și dezirabile, mașini care înseamnă istorie auto în România, fac subiectul fotografiilor cuprinse în calendarul acestui an. Fiecare mașină, cu propria sa poveste, a fost imortalizată în câte un context recognoscibil din Capitală sau din țară: Piața Mică din Sibiu, Palatul Regal, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Gara Sinaia sau Casa Presei Libere. Compozițiile includ câte un reper arhitectonic, turistic sau simbol urban și pun accent pe liniile cromatice ale automobilelor.

Pluralitatea de locații și diversitatea modelelor utilizate pentru ilustrații fac referire la paleta largă de clase auto cărora se adresează produsele Policolor Automotive și brandul Klar Professional. Toate acestea sunt cuprise sub conceptul „Ne vedem peste tot în România”.

„Ideea principală a ediției 2015 a calendarului KLAR este legată de pasiunea pentru automobile, pasiunea pentru culoare și pentru detaliu. Am căutat să surprindem cultura auto locală și frumusețea locațiilor din întreaga Românie, în întreaga ei diversitate”, au declarat reprezentanții Policolor Automotive.