Calendarul Klar Professional 2014

  • 705-ianuarie

Klar Professional a lansat în pragul sărbătorilor a 10-a ediţie a calendarului Klar sub tema „Culoarea sub diversele sale forme”. Calendarul Klar Professional este realizat, pentru al doilea an consecutiv, de către Gabriel Hennessey, unul dintre cei mai renumiţi fotografi din România.

Ediţia 2014 marchează şi aniversarea de 10 ani a Klar Professional îmbinând în imagini caracterul ludic al unui brand tânăr cu evoluţia de ordin tehnic şi calitativ a produselor companiei. Fotograf, arhitect, profesor de fotografie, dar nu în ultimul rând îndrăgostit de culoare şi de frumos, Gabriel Hennessy,ne-a împărtăşit abordarea sa artistică asupra culturii şi a refinishului auto. „Ducem mai departe tradiţia Klar Professional şi a calendarului de marcă, un reper vizual în domeniul vopselelor şi lacurilor auto, alături de Gabriel Hennessey, un pasionat care ilustrează prin compoziţiile sale arta vopsirii unui automobil”, a declarat Gabriela Ghiţă, director de marketing Klar Professional.

Aniversarea a 10 ani de prezenţă pe piaţa de profil a Klar Professional a fost marcată în acest an şi printr-un alt demers de natură artistică, realizarea filmului de scurt metraj „10 ANI DE BRAND. 48 DE ANI DE TRADIŢIE”, care punctează în premieră tradiţia lacurilor şi vopselelor auto în România. Filmul cuprinde imagini de arhivă din perioada 1968 – 1976, care prezintă starea tehnologică şi capacităţile de producţie ale Policolor, precum şi imagini actuale cu evoluţia producătorului în domeniul său.